Penafian

Persatuan Menembak Kebangsaan (NSAM) berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik melalui penyaluran maklumat laman web yang tepat dan terkini. Walaubagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan NSAM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. NSAM berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis.
 
Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan NSAM tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. NSAM tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus disebabkan oleh aktiviti muat turun maklumat dari laman ini.

Affiliation

issf-logo-resize-5percent  ocm-logo-resize-6percent  commonwealth-games-federation-resize-28percent  asean shooting logo-resize-1percent  seasa-resize-2percent  kbs-logo-resize-19percent  msn-logo-resize-41percent  logo-kdn-mb-5percent pdrm-logo-resize-5percent  ATMlogo

Jumlah Pengunjung

98928

Tentang Kami

Persatuan Menembak Kebangsaan Malaysia adalah salah satu daripada persatuan sukan yang paling aktif di negara ini. Ia satu-satunya persatuan sukan di negara ini yang menganjurkan banyak kejohanan peringkat kebangsaan setiap tahun.

Ikuti Kami

   

JoomShaper